BIO volumizing

Helen Seward Mediter BIO Volumizing

Wil jij de volume terug in je haar, maar weet je niet goed hoe? De Helen Seward Mediter Bio Volumizing lijn is speciaal ontwikkeld voor fijn en futloos haar. De producten uit deze lijn zijn voorzien van een formule die ervoor zorgt dat het haar onmiddellijk haar volume terug krijgt.

De werking van Helen Seward Bio Volumizing

Alle producten uit de Bio Volumizing lijn zijn dermatologisch getest, sulfaatvrij, komen uit een natuurlijke bron en bevatten 100 procent een natuurlijke geur. De Helen Seward Bio Volumizing Shampoo en de Helen Seward Bio Volumizing Conditioner zijn ontwikkeld voor fijn en futloos haar, die zorgen voor een ontwarrend en glanzend effect. De producten zijn verrijkt met een zoete amandelextract. De formule zorgt er onmiddellijk voor dat het haar een glansversterkend effect krijgt. Dit komt doordat de delicate cosmetische werking in de producten, de volheid van fijn haar herstelt. Hierdoor krijgt het haar meteen meer volume.

Meer volume in het haar

Om nog meer volume in het haar te krijgen, heeft Helen Seward een speciale spray voor het haar ontwikkeld, namelijk: Helen Seward Bio Volumizing Hair Boost. Deze volumizer spray is een stylingformule voor fijn haar, biedt een uitstekende volumezevende werking op de wortels en houdt de stijl van het haar vast met een natuurlijk, ultraflexibel effect. Daarnaast verbetert de Volumizing Hair Boost spray nog meer zichtbaar de volheid van het haar. Voor een glansversterkend en optimaal effect wordt aangeraden om de spray gelijkmatig op handdoekdroog haar te verdelen vanaf de wortels naar beneden. Niet uitspoelen.

Bestel Helen Seward Mediter Bio Volumizing Vandaag Nog!

Ben je benieuwd naar deze lijn en wil je meer volume in je haar? Probeer dan nu de producten uit de Helen Seward Mediter Bio Volumizing lijn. Shop de producten vandaag en je hebt ze morgen al in huis! Bij ons shop en betaal je altijd veilig en ook is het mogelijk om achteraf te betalen. Volg je ons al op Instagram? Hier blijf je altijd op de hoogte!