Ben je nieuw hier? Maak gratis een account aan     Bestellen? Inloggen en shoppen maar! 

  • (Tijdelijk) Niet Leverbaar
Red Deer Barber T Trimmer
search
  • Red Deer Barber T Trimmer
  • Red Deer Barber T Trimmer

Red Deer Barber T Trimmer

Red Deer Barber T Trimmer

 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Red Deer Barber T Trimmer

De Red Deer T Trimmer

De professionele draadloze tondeuse "MADE IN GERMANY" voor professioneel gebruik in kapperszaak, met 36 mm brede T-Blade meskop van roestvrij staal, voor perfecte detaillering, scherpe contouren en overgangen, vooral op moeilijk bereikbare delen van de huid.

Het 36 mm brede T-blad van roestvrij staal heeft niet alleen het grote snijoppervlak maar ook andere sterke punten: moeilijke plaatsen - rond de oren of de baard zijn gemakkelijk te bereiken, rechte vormen en overgangen gemakkelijk te implementeren. 

Het veiligheidsmes creëert ook de perfecte balans tussen precieze scherpte en snijveiligheid. Kortom: de T-Blade biedt optimale flexibiliteit voor alle creaties tot en met de Tatooing.

Werken met de T-Trimmer geeft veel vrijheid: met 80 minuten batterijvermogen glijdt het lichtgewicht soepel, veilig en met nauwelijks waarneembare trillingen van snijden tot snijden. 

Gewoon vol comfort, elke dag, de hele dag door. Omdat "break" de Barber-T zelfs na 80 minuten niet kent: met de kabel gaat hij gewoon door - of dankzij de snel opladender binnen no time opgeladen.

Red Deer Barber T Trimmer Kopen?

4260239362683

Datasheet

Hoofdproduct
Haartools
Productsoort
Tondeuse
Aangepaste BOL prijs
148
Merk
Red Deer

Specifieke referenties

ean13
4260239362683