Indaco Gloss

Helen Seward Indaco Gloss

Een prachtige glans dankzij organische ingrediënten van een hoge kwaliteit. Dat is wat de Helen Seward Indaco Gloss producten beloven. Breng je haar perfect in model terwijl het tegelijkertijd geniet van de vochtregulerende werking die de producten bieden. Voor een perfecte shine en een gezonde look!

Indaco Gloss producten

De Indaco Gloss lijn bestaat uit verschillende producten die het haar voorzien van een extreme glans. De Shine Spray bijvoorbeeld is een spray die het haar ontwart en pluizen effectief tegengaat. Ideaal om te gebruiken als finishing touch voor een extra glamourous glans. Voor kort haar raden wij de Indaco Crystal Wax aan. Deze wax geeft het haar meer definitie en zorgt voor een perfect flexibele look. En natuurlijk zorgt ook de Crystal Wax voor een ongekende glans.

Organic soul

De Helen Seward Indaco lijn combineert high-tech ingrediënten die zijn geselecteerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten met eeuwenoude organische extracten die bekend staan om hun weldadige krachten. Helen Seward streeft ernaar om chemische componenten zoveel mogelijk te vervangen door actieve organische extracten uit bijvoorbeeld maïs, vlierbloesem, wilg, rijst en verbena. Deze ingrediënten verbeteren de vochtregulatie, geven het haar meer elasticiteit en zorgen voor een prachtige glans. Ook beschermen ze de haarkleur en gaan ze haarbreuk tegen. Dat maakt de Indaco collectie van Helen Seward beter voor haar, mens en milieu.

Bestel Helen Seward Indaco Gloss online bij ProBeauty

Gun jouw haar ook een ongekende glans en kies voor de producten uit de Indaco Gloss collectie. Bestel ze vandaag nog en je hebt ze morgen al in huis! Afrekenen gaat bij ons altijd veilig via de bekende kanalen. Blijf helemaal op de hoogte door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief en door ons te volgen op social media.