Helen Seward Mediter SunCare Recovery Mask 200ml

Helen Seward Mediter SunCare Recovery Mask 200ml  Vernieuwt de haarvezel, met een herstructurerend effect. De ontwarrende en disciplinerende antikroesformule maakt de haarvezel extreem zacht en glanzend en biedt een langer aanhoudende cosmetische kleur. Luxplant is een actief ingrediënt van plantaardige oorsprong. Het geeft een glanzend effect voorkomt gespleten haarpunten en haarvezelbreuk. Het zorgt voor gehydrateerd, zacht haar en optimaal kleur behoud.

Helen Seward Mediter SunCare Recovery Mask 200ml

Helen Seward Mediter SunCare Recovery Mask 200ml is een Intensief verzorgend masker met biologisch toortsextract + LUXPLANT.

Helen Seward Mediter SunCare Recovery Mask 200ml  Vernieuwt de haarvezel, met een herstructurerend effect. De ontwarrende en disciplinerende antikroesformule maakt de haarvezel extreem zacht en glanzend en biedt een langer aanhoudende cosmetische kleur.

Luxplant is een actief ingrediënt van plantaardige oorsprong. Het geeft een glanzend effect voorkomt gespleten haarpunten en haarvezelbreuk. Het zorgt voor gehydrateerd, zacht haar en optimaal kleur behoud.

Ingrediënten Van Natuurlijke Oorsprong: Recovery Mask 96,5%
Biologisch Afbreekbare Ingrediënten: Recovery Mask 98,5%

Helen Seward Mediter SunCare Recovery Mask 200ml

Log in om te bestellen


 

Voor 17.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden*

 

Gratis verzending vanaf €35,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Productdetails

Helen Seward
7424955873831
Merk Helen Seward
Inhoud 200 ml
Hoofdproduct Haarverzorging
Productsoort Masker
Lijn Mediter Green Mind
Type / SKU 7786C

Specifieke referenties