Helen Seward REHUB Specialist 8 Metal Equalizer 480ml

€ 39,95 Incl. BTW

Door Chemische behandelingen, gebruik van diverse haartools en door velerlei omgevingsfactoren ondergaat het haar diverse gradaties van degradaties van haar beschadigen door. Hierdoor verzwakt de haarstructuur met als resultaat doffer, pluiziger haar vaak gepaard met haarbreuk. Bescherm het haar met: Helen Seward REHUB Specialist 8 Metal Equalizer 480ml,

Helen Seward REHUB Specialist 8 Metal Equalizer 480ml


Door Chemische behandelingen, gebruik van diverse haartools en door velerlei omgevingsfactoren ondergaat het haar diverse gradaties van degradaties van haar beschadigen door. Hierdoor verzwakt de haarstructuur met als resultaat doffer, pluiziger haar vaak gepaard met haarbreuk. Het te behandelen haar wordt daardoor poreuzer, waardoor er teveel water in het haar achterblijft, waardoor metaal ionen meer vat krijgen op het haar. Dit resulteert vaak in inacceptabel resultaat zoals verhoogde kans op beschadiging tijdens het kleur proces, en zelfs een beduidend minder egaal kleur resultaat. 


Helen Seward REHUB Specialist 8 Metal Equalizer 480ml met egaliserende chelaatvloeistof zorgt voor een optimaal en uniforme haarkleur. De chelerende werking zorgt voor een anti-haarbreuk en versterkende werking tijdens elk kleur proces.


In het kort over de Helen Seward REHUB Specialist 8 Metal Equalizer 480ml:

Uniforme haarkleur

beschermt de haarvezel tijdens elk kleur proces

Metaal de-IONiserend effect voor een perfecte kleur

Optimale binding met de sterkst poreuze gedeeltes 

Arginine PH voor perfecte PH balance

Chelating extract van 100% natuurlijke oorsprong

Geschikt voor alle merken (ont-)kleuringen


Gebruik: Spray op droog haar* voldoende product in het haar, van aanzet tot in de punten. Masseer het door het haar zodat het product optimaal door het haar verdeeld word. Kam eventueel het haar hierna met een grove kam. Laat het luchtdrogen voor enkele minuten voordat de technische applicatie begint. Je mag het product iets voelen in het haar, maar het mag niet 'nat' zijn voor dat de technische service begint. Excessieve hoeveelheden van het product kunnen een negatief resultaat geven.


Belangrijk: Voor elk proces altijd eerst een haar diagnose doorvoeren om te bepalen of het haar geschikt is om een chemische behandeling door te voeren.


Helen Seward REHUB Specialist 8 Metal Equalizer 480ml voor een perfecte haarkleur

 


 

Voor 17.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden*

 

Gratis verzending vanaf €35,-

Achteraf betalen is mogelijk  

Achteraf betalen is mogelijk

Productdetails

8011172024963
Merk Helen Seward
Inhoud 480 ml
Hoofdproduct Kleuring
Productsoort Voorbehandeling
Lijn REHUB+
Type / SKU 1500

Specifieke referenties