Ben je nieuw hier? Maak gratis een account aan     Bestellen? Inloggen en shoppen maar! 

Helen Seward REHUB Laminating At Home Kit
search
  • Helen Seward REHUB Laminating At Home Kit
  • Helen Seward REHUB Laminating At Home Kit

Helen Seward REHUB Laminating At Home Kit

Helen Seward REHUB+ Laminating At Home Kit is speciaal ontwikkeld voor thuis, om na een Professional REHUB+ Bio-Active Lamination behandeling optimaal resultaat te behouden. Dit is een lamineer behandeling voor spiegelglans en ultrazacht resultaat. 

Deze set van Helen Seward REHUB Laminating At Home Bestaat uit:

  • No.0 Regenerating Shampoo
  • No.4 Pro-Regenerating Mask
  • No.7 Perfector Laminating Fluid
 

Koop nu, betaal later met Riverty/Afterpay

 

Zon. t/m Don. voor 23:59 besteld is de volgende dag in huis!

Helen Seward REHUB Laminating At Home Kit

Helen Seward REHUB+ Laminating At Home Kit is speciaal ontwikkeld voor thuis, om na een Professional REHUB+ Bio-Active Lamination behandeling optimaal resultaat te behouden. Dit is een lamineer behandeling voor spiegelglans en ultrazacht resultaat. Het herstelt het haaroppervlakte, door de haarschub te sluiten en te liften (botox), voor een super gladde glanzende oppervlakte zonder te verzwaren.

Deze set van Helen Seward REHUB Laminating At Home Bestaat uit:

1: Helen Seward REHUB+ No.0 Regenerating Shampoo reinigt de haarvezel grondig door alle resten en onzuiverheden te verwijderen. Hierdoor bereidt men het haar voor op de versterkende en anti-breukwerking van de REHUB+ Specialist producten. Gebruik: Aanbrengen op vochtig haar, grondig masseren om alle onzuiverheden te verwijderen. Spoel af met warm water. Breng opnieuw aan, masseren tot je een veel zacht schuim krijgt. Ga verder met een speciale, langdurige massage. Spoel af met warm water.

2: Helen Seward REHUB+ No.4 Pro-Regenerating Mask is speciaal ontwikkeld voor thuis gebruik. Het zorgt ervoor dat het haar intensief hersteld wordt en blijft. De diep herstellende ingrediënten transformeren beschadigd haar om in gezond sterk haar met significant minder haarbreuk. Het haar is sterker, gezonder, lichter en luchtiger, met meer body en vol natuurlijke glans. Gebruik: Aanbrengen in de lengtes en punten van handdoekdroog haar. Masseer het in afzonderlijke lokken. Laat het dan 5-10 minuten inwerken. Spoel uit met warm water.

3. Helen Seward REHUB+ No.7 Perfector Laminating Fluid geeft het haar een spiegelglans, waardoor het haar ultrazacht licht en vloeiende wordt. Gebruik: Breng de lamineervloeistof aan in de lengtes van vochtig haar. Dosering: tot het verzadigd is (gemiddelde dosis 40 ml (37 g)). Masseer de lengten en punten zachtjes gedurende een korte tijd. Bij dik en zeer pluizig haar, wordt aanbevolen om het 3 tot 5 minuten te laten inwerken. Grondig uitspoelen.

Stappen REHUB+ Bio-Active Lamination behandeling

Dit is een treatment voor herstel en opbouw van het haar. De behandeling herstelt het haar met Keratine (haar-eigen bouwstof) en versterkt het haar (plex) door de moleculaire zwavelbruggen te regenereren.

Stap 1: No.0 Regenerating Shampoo
Stap 2: No.2 Regenerating Treatment
Stap 3: No.6 Sealing Laminating Gel + hitte (haardroger of stijltang)
Stap 4: No.7 Perfector Laminating Fluid

Onderhoud: om thuis optimaal resultaat te behouden raden we aan om na deze Lamination behandeling deze routine te hanteren:
Stap 1: No.0 Regenerating Shampoo
Stap 2: No.4 Pro-Regenerating Mask
Stap 3: No.7 Perfector Laminating Fluid
Ook voordelig samen te koop in deze set 

Download de REHUB+ Brochure (Engelstalig) voor meer informatie over de behandeling, deze vind je onder het kopje “bijlagen”.

Bestel Laminating At Home Kit

Shop de Helen Seward REHUB+ producten altijd veilig, voordelig en snel bij ons. Heb je vragen of advies nodig? Wij geven je graag meer uitleg over de REHUB+ mogelijkheden.

8011172024956

Datasheet

Inhoud
Set van 3 Stuks
Hoofdproduct
Haarverzorging
Haartype
Beschadigd haar
Lijn
REHUB+
Type / SKU
149CV
Merk
Helen Seward

Specifieke referenties

ean13
9012872024986